Finn og Albert Egeland AS er landsdelens største rørleggerbedrift med kontor i Kristiansand og Mandal. Vi påtar oss oppdrag både for privatmarkedet og for industrien. Fra 01.01.2013 er vi 100 % eid av Sig. Halvorsen.

Finn og Albert Egeland as er medlemmer av Norsk rørallianse – en organisasjon etablert for landets største regionale rørleggerbedrifter.

I vår daglige drift er service noe vi verdsetter høyt. For det er fornøyde kunder vi lever av. Derfor har vi til en hver tid en høyst oppegående serviceavdeling som vet å ta godt vare på våre kunder.
De blå servicebilene i Mandal og de røde servicebilene i Kristiansand fra Finn & Albert Egeland as er ofte å se i trafikken – til og fra oppdrag, fra de minste til de større. 

Produkter

Vi driver med alt fra sanitærarbeider i leiligheter, enebolig og næringsbygg samt industriarbeider i fra små sveisearbeider til store fabrikker.

Kompetanse

Vi har et stort spekter innen kompetanse, alt fra ferske lærlinger og opp til ingeniører.

Vi jobber hele tiden med videreutvikling og ønsker at våres ansatte skal kunne utvikle seg og få den kompetansen som hver ansatte føler tilpass med.

Kunder

Privatkunder, næringskunder og kommunale kunder.