Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Mandal en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Fra kontorene i Kristiansand og Mandal dekker vi hele Vest-Agder, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Samtidig er vi lokalt eid. Det betyr at vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Fleksible bemanningsløsninger
Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater eller midlertidige ansettelser innenfor de fleste bransjer. Jobzone kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål.

En engasjert arbeidsgiver
Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Rekruttering av nøkkelpersonell og ledere
Ved mer omfattende rekrutteringsprosesser har Jobzone lokalt også sertifiserte rådgivere på selve rekrutteringsprosessen, og på testverktøy fra Cut-e og Human Content.

Ulf M. Singstad
har lang erfaring fra bemannings- og rekrutteringsbransjen på Sørlandet med oppstart tilbake i 1997. Han har også mange års erfaring som leder bak seg både i denne forbindelse og i andre sammenhenger. Ulf er utdannet økonom, og tverrfaglig av hensyn til bransje både når det gjelder utleie av personell og rekruttering til faste stillinger, men har hatt spesielt hjerte for industrien i Vest-Agder. Han er DNV-sertifisert rekrutterer og sertifisert testbruker på DNV-godkjente verktøy fra både Human Content og Cut-e.