Lategne Eiendom AS er et lite arkitekt- og konsulent-kontor i Mandal som utfører arkitekttjenester og eiendomsutvikling innen de fleste typer bygg i tiltaksklasse 1 og 2.
Arbeidsfeltet er hovedsakelig i Agder, men har også bred erfaring fra andre steder i landet, altså ikke særlig geografiske begrensinger.
Bedriften anvender moderne DAK-verktøy til utførelse av de forskjellige arkitekt-tjenestene ( hovedsakelig DDS, Data Design System).

Aril Larsen fra Marnardal er eier og daglig leder. Tidligere relevant arkitekterfaring har Larsen hovedsaklig som leder av Konsmo Fabrikker`s tegnekontor igjennom 11 år, og har også drevet arkitektkontor i 8 år. Formell utdannelse er fra ingeniørhøgskolen i Grimstad (Bygg/Anlegg).

Lategne Eiendom AS fokuserer på funksjonelle og kostnadseffektive bygg, tilpasset tomt og omgivelser, gjerne inspirert av moderne arkitektur. I tillegg står «fornøyde kunder» øverst på agendaen. Dette sikres gjennom kompetanse, erfaring og ikke minst personlig oppfølging.

For proff-kunder vil kjøp av arkitekt og konsultent-tjenester hos Lategne Eiendom AS frigjøre tid og kapasitet som ellers kan brukes på andre innbringende områder. Befaring på tomt og personlig oppfølging av tiltakshaver/kunde inngår som en naturlig del av våre tjenester.

Lategne Eiendom AS holder til i Norges sydligste kontorlandskap hos Havutsikt AS. Vi har topp moderne kontorlokaler, like i sjøkanten i Mandal, med utsikt til Ryvingen fyr 

Produkter

- Arkitekttegninger for idègrunnlag, prising, byggemelding og utførelse (inkl. detaljer).
- 3D-visualisering, animasjoner og fotorealisme (interiør og eksteriør).
- Sol/skygge- diagrammer.
- Salgsmateriell og illustrasjoner for proff-kunder.
- Søknadsarbeide/byggemelding.
- Kart, regulerings- tjenester og visualisering.
- Uavhengig kontroll av boliger (våtrom og lufttetthet).
- Energi- og varmetaps- beregninger.
- Prosjekteringsansvar tiltaksklasse 1.
- Prosjektledelse og andre relevante konsulent-oppdrag relatert til byggevirksomhet og eiendoms-utvikling.