Paul J. Loland AS er et selskap lokalisert i Mandal. Vi hjelper deg med energiøkonomisering i form av teknisk isolering, ventilasjon og varmepumper fra Toshiba. Vi utfører også alle typer beslagarbeid, taktekking og vi leier ut personløftere.

Selskapet har vært etablert i Mandal siden midt på 90 tallet og har hele tiden levert kvalitetsprodukter til det lokale næringsliv og privatpersoner. Vi driver bl.a med følgende:

Teknisk isolering
Vi er total leverandør av teknisk isolering til skip, offshore og landbasert industri. Brann, varme, kulde, lyd/akustikk, rør, beholdere, tanker, vegger, gulv og tak, kjøle- og fryserom er noen eksempler på hva vi jobber med.

Blikkenslagerarbeid
Her leverer vi alle typer beslag i rustfritt, galvanisert, plastbelagt stål, kobber og messing plater, takrenner, pipebeslag, tak -tekking med Sarnafil. Vi lager beslag i så og si alle størrelser og former etter kundens ønske. 

Ventilasjon
Vi prosjekterer og monterer balanserte ventilasjonsanlegg for bolig, industri og næringsbygg.

Rustfritt stål
Storkjøkkendetaljer i rustfritt, annet utstyr for produksjonsindustri i rustfritt. Vi produserer tilpasset utstyr i oljeslipt/blankt rustfritt stål med TIG utførelse.

Vi selger selvfølgelig også materialer til de som ønsker å utføre slikt arbeid selv. Vi er per i dag 16 ansatte og råder over en moderne maskinpark og stort lager. Vi leverer faste priser og eller utfører arbeide etter regning.