Tredal AS er et selskap som utvikler, produserer og selger tilhengere av høy standard laget i Norge for norske forhold i over 100 år.

Vi er tro mot våre egne krav til kvalitet, materialer og teknologi som vi har erfart fungerer, og leverer slik vi mener det bør være. Vi skal være ledende på kjøreegenskaper, kvalitet, service og profesjonelle kunder med høye krav eller spesielle behov.

Vi besitter stor kunnskap om utvikling og produksjon av tilhengere. Sammen med kvalitetskomponenter fra de beste underleverandørene tilbyr vi et produkt man skal ha glede og nytte av i en årrekke. Vår egenutviklede Spirax fjæringsysstem, gir våre tilhengere markedsledende kjørekomfort. Som kunde skal man oppleve fordelene med en Tredal tilhenger når man bruker den. Vi kaller det proffhenger med kjøreglede.

Dette er vår filosofi, våre løfter og våre verdier.

Historien vår starter i 1895. Før automobilens inntog var behovet for hengere til hester stort. Dette så gründerne i familien Tredal, og startet produksjon av vogner og sleder til lokalt næringsliv, sportsbruk og pene vogner til overklassen. Gradvis gikk produksjonen over til hengere for kjøretøy. Vi var først i Norge med båthengere, og slik har håndverkstradisjonen utviklet seg videre til det som i dag er et fullt spekter av tilhengere, til alle behov. I dag produserer vi ca. 1200 tilhengere i året, og Tredal familien er fortsatt hovedeiere i bedriften.

Vi holder til på Vigeland på Sørlandet, og det har vi gjort i alle år. Her har vi en moderne produksjon i nye lokaler, delelager og en utviklingsavdeling som lager spesialhengere. Rundt om i Norge har vi mange flotte forhandlere, som veileder kundene i riktig valg av tilhenger.