Umoe Mandal AS ble grunnlagt i 1989 som et verft, og er spesialisert innen kompositt skrogmaterialer og avanserte komponenter for anvendelser innen marin, offshore, akvakultur, og forsvarsindustrien. Selskapet har forankring i regionens lange historie innen båtbygging, våre spesialiserte produksjonsteknikker og høye faglige nivå på produksjons- og engineerings kompetansen. 

Vi har designet og levert revolusjonerende fartøy til noen av de mest krevende mariner i verden gjennom 30 år, noe som har lagt grunnlaget for videreutviklingen inn i høy-ytelses kommersielle Crew Transport Vessels (CTV). Vår nye generasjon av WAVECRAFT™ CTVs er designet for å betjene Fornybar, Olje & Gass og passasjer sektorene.

Umoe Mandal AS er del av Umoe Gruppen og er hovedaksjonær i Umoe Advanced Composites AS.

Ekspertise:

Vårt fokus på forskning og utvikling og tette samarbeid med ledende globale akademiske institusjoner og industrieksperter har bidratt til vår sterke kompetanse og kunnskap innen produksjonsmetoder og spesialisert teknologi. Vi kan tilby multidisiplinære ingeniørtjenester for utfordrende designprosjekter innen forskjellige industrier: komplett fartøy design og byggeprosess for både marine og kommersielle fartøy, så vel som design av spesialiserte komponenter for en rekke anvendelser innen kommersiell fiske, marin, offshore, landbasert og forsvarssektoren.

Våre fasiliteter er skreddersydd for design, produksjon, testing og vedlikehold av fartøy og store avanserte komposittstrukturer. Vi er utstyrt for høyt volum og kvalitet i våre produksjonsprosesser.

Produkter og Tjenester

  • Fartøy
  • Komposittstrukturer
  • Engineering
  • Produksjon
  • Lifecycle support